Dødsbo købes, sælges og ryddes

Stigs Malerservice har efter fleres års erfaring i malerbranchen også beskæftiget sig med rydning af ældreboliger, ungdomsboliger samt dødboer. Vi varetager gerne opgaver inden for disse områder, store som små. Skal du have ryddet et loftrum, en kælder, er skur eller et helt hjem? Så står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os derfor gerne, hvis du søger et firma, der tilbyder rydning af dødsbo på hele Sjælland.

Ring til telefon 40 79 70 90 i dag, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud.

Overlad trygt dødsbo rydning til os

Efter erfaring kan det være en vanskelige proces, selv at stå for tømning af et dødsbo, loftrum, kælderrum samt skure. Som pårørende kan man trygt overlade opgaven til os. Vi gennemgår dødsboet sammen med dig og finder en samlet pris for indbo og rydning. Alle tilbud på dødsbo er selvfølgelig uforpligtende, og ønsker du at beholde enkelte eller flere effekter, er det naturligvis altid efter aftale.

Respekt og forståelse for den efterladte

Når du skal have ryddet et dødsbo, kan du trygt lade Stigs Malerservice være de første, du ringer til. Vi har stor erfaring med rydning af både små og store dødsboer, og vi giver dig gerne et helt uforpligtende tilbud. Enhver dødsbo rydning bliver foretaget med stor respekt og forståelse for, at det kan være en vanskelig situation for den efterladte at stå i.

Stor ekspertise hos Stigs Malerservice

  • ​Dødsbo købes: Kontakt os og hør mere om mulighederne for at sælge inventaret fra et dødsbo.
  • Vi kan håndtere ethvert dødsbo i København og på resten af Sjælland.
  • ​Vi har stor erfaring med at rydde både dødsboer, ældre- og ungdomsboliger, loftrum, kældre og andet.
  • ​Vi arbejder med respekt og forståelse for de efterladte.

Dødsbo købes til en god pris

Hvis du ønsker, at inventarerne fra et dødsbo skal sælges, så kontakt gerne Stigs Malerservice. Vi kommer gerne ud og besigtiger dødsboet, og giver dig et uforpligtende tilbud på en samlet pris for inventarerne.

Stigs Malerservice har altid været miljøbevidste, og derfor vil vi naturligvis sikre, at alt affald håndteres miljømæssigt korrekt ved en dødsbo rydning. Dødsboer ryddes på hele Sjælland, og vi håndterer altid opgaven inden for den aftalte tid.

Vi har en bred kundekreds

Stigs Malerservice har eksisteret siden 1999, og vi har siden start haft en bred kundekreds heriblandt boligselskaber, advokatfirmaer samt adskillige private kunder, som vi har hjulpet med rydning af dødsbo i København, Vestegnen m.m. Vi har altid vægtet vores kunders ønsker og behov højest, hvilke vi også tager udgangspunkt i, når vi rydder et dødsbo.

Dødsboer ryddes til en god pris

Et tilbud på rydning af dødsbo i København, Vestegnen eller på resten af Sjælland bliver ofte givet på stedet. Dog kan der i enkelte tilfælde være behov for en nærmere undersøgelse, og i disse tilfælde gives et tilbud seneste 12 timer efter besigtigelse af dødsboet. Vores priser varierer alt efter størrelse samt indbo. Det kan derfor forekomme, at effekterne i dødsboet har mindre værdi end arbejdsmængden i form af løn og udgifter til bortkørsel af affald. I disse tilfælde vil der blive givet et tilbud på en dødsbo rydning. Kontakt os på telefon 40 79 70 90 eller stig.malerservice@mail.dk.


​​Udfyld formularen og
​bliv ringet op

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Rugkærgårdsvej 22, 2630 Tåstrup - CVR 21348473