Dødsboer ryddes København - opkøb af dødsbo

Dødsboer ryddes i København Hos Stig's Malerservice. Leder du efter nogle der kan hjælpe med dødsbo rydning? Vi har vi mere end 25 års erfaring i inden for al slags malerarbejde i malerbranchen, hvorfor vi også har beskæftiget os en del med rydning af dødsboer samt opkøb af dødsboer. Ud over rydning af dødsbo hjælper vi gerne med rydning af ældreboliger, ungdomsboliger, loftrum, kælderrum, skure m.m.

Dødsboer ryddes København og omegn

​Vi står altid klar til at hjælpe kunder her i Taastrup, i Albertslund, på Vestegnen og i København samt øvrige byer på Sjælland. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du står og mangler hjælp til rydning og opkøb af dødsbo.

Respekt og forståelse for de pårørende

Vi ved, at det kan være en vanskelig proces selv at stå for tømning af dødsbo. Du kan derfor trygt overlade opgaven til os. Vi har altid kunden i centrum, og du kan derfor være sikker på, at rydning af dødsbo og opkøb af dødsbo bliver foretaget med stor respekt og forståelse for de pårørende.

Vi ved, det kan være en svær tid, når man skal tage sig af et dødsbo. Du kan derfor tage dig al den tid, du har behov for. Vi sørger for at sammensætte en løsning, der passer til dig og eventuelt andre pårørende. 

Hvad koster det at få ryddet eller opkøbt dødsbo?

Vi gennemgår altid dødsboet sammen med dig og finder en samlet pris for indbo og rydning. Alle tilbud på dødsbo er selvfølgelig uforpligtende, og ønsker du at beholde enkelte eller flere genstande, er det naturligvis intet problem.

Et tilbud på rydning af dødsbo bliver ofte givet på stedet. Dog kan der i enkelte tilfælde være behov for en nærmere undersøgelse, og i disse tilfælde gives et tilbud senest 12 timer efter besigtigelse af dødsboet.

Vores priser varierer alt efter størrelse på dødsboet. Derudover kan priserne variere efter indboet i dødsboet. Du får dog en fair og god pris, når du benytter os. Dette gælder både, når du ønsker at sælge indbo fra et dødsbo, og når du ønsker at få ryddet et dødsbo. 

Miljøbevidst rydning af dødsbo

Stigs Malerservice har altid været miljøbevidste. Dette gælder også, når det kommer til rydning af dødsboer. Vi sørger for, at der bliver foretaget den rigtige sortering. På den måde kan indbo fra dødsbo blive bortskaffet på den mest miljøbevidste måde.

Vi sørger for at alt, der er salgbart, bliver solgt videre. Det er nemlig den mest bæredygtige løsning, hvor indbo får lov til at få en chance mere i stedet for at blive destrueret. Vi er derfor meget nøje med vores gennemgang af indboet, når vi skal hjælpe med rydning af dødsbo.

Helt eller delvist opkøb af dødsbo

Når du har brug for en rydning af dødsbo, kan det være meget forskelligt fra person til person, hvor meget du ønsker selv at tage dig af. Når du benytter os, kan vi sammensætte en løsning, der passer specifikt til dine behov og præferencer.

Ønsker du selv at tage dig af rydning af de mindre ting i dødsboet, har du rig mulighed for det. Vi skal nok tage os af det resterende, der er tilbage. Vil du hellere slippe for alt besværet, kan vi tage os af afhentning af dødsbo, hvor vi rydder det hele.

Det er helt op til dig, om du ønsker at sælge hele dødsboet eller kun dele af det. Vi sammensætter en løsning, der passer specifikt til dig. Du kan derfor være sikker på, at du er i trygge hænder hos os, uanset om vi skal hjælpe med rydning af dødsbo eller opkøb af dødsbo.

Har du spørgsmål til opkøb af dødsbo?

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med oprydning af dødsbo eller opkøb af dødsbo, så kontakt os. Vi sørger for den optimale løsning, hvor du føler dig i trygge hænder hele vejen igennem processen.

Uanset om der er behov for en hurtig rydning af dødsbo eller ej, står vi klar til at hjælpe. Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe med rydning af dødsbo eller opkøb af dødsbo?

Kontakt os her

​Kontakt os på telefon​ 40 79 70 90 eller send en mail til stig.malerservice@mail.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Udfyld formularen og bliv ringet op!

Vores maler står altid klar til at hjælpe dig, uanset om du befinder dig i Taastrup, København eller et andet sted på Sjælland.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stigs Malerservice V/ Stig Christoffersen

CVR: 21348473

Rugkærgårdsvej 22,
​2630 Taastrup

Vores kundekreds består primært af private og erhverv, men vi udfører også opgaver for det offentlige fra tid til anden. Vi er et malerfirma, der dækker meget bredt. Uanset hvem vi arbejder for, så er vores mål som malerfirma altid at opnå 100 procent kundetilfredshed, hvorfor vi aldrig slækker på vores høje kvalitetskrav til os selv.