Dødsbo rydning  - dødsbo købes

Leder du efter nogle der kan hjælpe med dødsbo rydning? Hos Stig's Malerservice har vi mere end 25 års erfaring i inden for al slags malerarbejde i malerbranchen, hvorfor vi også har beskæftiget os en del med dødsbo rydning, samt opkøb af dødsbo. Udover rydning af dødsbo, hjælper vi også gerne med rydning af ældreboliger, ungdomsboliger, loftrum, kælderrum, skure m.m.

Vi står altid klar til at hjælpe kunder på Vestegnen og i København, samt resten af Sjælland. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du står og mangler hjælp.

Respekt og forståelse for de pårørende

Vi ved at det kan være en vanskelige proces selv at stå for tømning af et dødsbo og du kan derfor trygt overlade opgaven til os. Vi har altid kunden i centrum og du kan derfor være sikker på, at rydning af dødsbo og køb af dødsbo bliver foretaget med stor respekt og forståelse for de pårørende.

Vi gennemgår altid dødsboet sammen med dig og finder en samlet pris for indbo og rydning. Alle tilbud på dødsbo er selvfølgelig uforpligtende, og ønsker du at beholde enkelte eller flere genstande, er det naturligvis intet problem. Et tilbud på rydning af dødsbo bliver ofte givet på stedet. Dog kan der i enkelte tilfælde være behov for en nærmere undersøgelse, og i disse tilfælde gives et tilbud seneste 12 timer efter besigtigelse af dødsboet. Vores priser varierer alt efter størrelse samt indbo.

Stigs Malerservice har altid været miljøbevidste, og derfor vil vi naturligvis sikre, at alt affald håndteres miljømæssigt korrekt ved en rydning af dødsbo.

Har du spørgsmål til rydning af dødsbo eller opkøb af dødsbo, så kontakt os

Har du spørgsmål eller skal vi hjælpe dig med oprydning af dødsbo eller opkøb af dødsbo, så kontakt os. Du kan kontakte os på telefon​40 79 70 90 eller sende en mail til stig.malerservice@mail.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Udfyld formularen og bliv ringet op!

Vores maler står altid klar til at hjælpe dig, uanset om du befinder dig i Taastrup, København eller et andet sted på Sjælland.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stigs Malerservice V/ Stig Christoffersen

CVR: 21348473

Rugkærgårdsvej 22,
​2630 Taastrup

Vores kundekreds består primært af private og erhverv, men vi udfører også opgaver for det offentlige fra tid til anden. Vi er et malerfirma, der dækker meget bredt. Uanset hvem vi arbejder for, så er vores mål som malerfirma altid at opnå 100 procent kundetilfredshed, hvorfor vi aldrig slækker på vores høje kvalitetskrav til os selv.