Maling af facader

Skal facaden males? Så kontakt Stig’s Malerservice, vi har mere end 25 års erfaring, og som malere kan vi løse enhver opgave vedrørende maling af facader. Vi løser opgaver for private og erhverv i hele Taastrup og Albertslund, samt resten af Storkøbenhavn og på Sjælland.

Hør mere om maling af facader

Kontakt Stigs Malerservice i dag og hør mere om mulighederne med maling af facader på telefon 40 79 70 90.

Vigtigt, at facaden er malet korrekt

En facade er ude året rundt og skal både kunne tåle vind, regn, sol, frost m.m. Derfor er det meget vigtigt, at en facade bliver malet korrekt, så behandlingen holder længst muligt.

Typer af facadebehandlinger

Der er forskellige typer af facadebehandlinger, man kan vælge mellem.

Facadebehandlinger:

  • Pudsning
  • Vandskuring
  • Maling
  • Kalkning

Få et uforpligtende tilbud på maling af facader

Kontakt Stig’s Malerservice og få et uforpligtende tilbud på maling af facader. Vi kommer gerne ud og tager et kig på facaden, og kommer med vores professionelle råd og vejledning. Ring eller skriv til os på telefon 40 78 70 90 eller på mail stig.malerservice@mail.dk.

Udfyld formularen og bliv ringet op!

Vores maler står altid klar til at hjælpe dig, uanset om du befinder dig i Taastrup, København eller et andet sted på Sjælland.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stigs Malerservice V/ Stig Christoffersen

CVR: 21348473

Rugkærgårdsvej 22,
​2630 Taastrup

Vores kundekreds består primært af private og erhverv, men vi udfører også opgaver for det offentlige fra tid til anden. Vi er et malerfirma, der dækker meget bredt. Uanset hvem vi arbejder for, så er vores mål som malerfirma altid at opnå 100 procent kundetilfredshed, hvorfor vi aldrig slækker på vores høje kvalitetskrav til os selv.