Tapetsering i Taastrup, Albertslund & omegn

Stig’s Malerservice er et alsidigt malerfirma, som blandt andet har specialiseret sig inden for tapetsering for både private og erhverv i Taastrup, Albertslund og omegn. 

Vi har gennem mere end 15 år stået for tapetseringen af private hjem, kontorer m.v., og vi kan garantere et flot resultat.

Alle former for tapetsering i Taastrup

Der findes et væld af muligheder inden for tapetsering, som alle kan være med til at skabe det rette lys og den rette stemning i et rum. 

Om du ønsker det traditionelle, noget nyt og moderne, farverigdom eller enkelt og neutralt, så kan vi sørge for en professionel tapetsering, der betyder, at du får en løsning, der holder.

Vælg dit tapet

Hvad passer til dit hjem eller din virksomheds kontor? Skal det være farvet tapet, væv eller måske filt? 

Du er velkommen til at kontakte os ved at ringe på 40 79 70 90 eller ved at skrive til stig.malerservice@mail.dk, hvis du har brug for inspiration eller vejledning omkring tapetsering, og vi kommer gerne ud og kigger på opgaven.

Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud i byer som eksempelvis maler Taastrup, Glostrup og Albertslund.

Udfyld formularen og bliv ringet op!

Vores maler står altid klar til at hjælpe dig, uanset om du befinder dig i Taastrup, København eller et andet sted på Sjælland.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stigs Malerservice V/ Stig Christoffersen

CVR: 21348473

Rugkærgårdsvej 22,
​2630 Taastrup

Vores kundekreds består primært af private og erhverv, men vi udfører også opgaver for det offentlige fra tid til anden. Vi er et malerfirma, der dækker meget bredt. Uanset hvem vi arbejder for, så er vores mål som malerfirma altid at opnå 100 procent kundetilfredshed, hvorfor vi aldrig slækker på vores høje kvalitetskrav til os selv.