Køb af palisander møbler og teaktræsmøbler

Stigs Malerservice står for opkøb af møbler, herunder køb af teaktræsmøbler og køb af palisandermøbler. Vi er ligeledes interesserede i køb af alt fra små taburetter til store spiseborde og reoler - alt teak og palisander købes. Har du noget, du gerne vil af med? Så hører vi meget gerne fra dig.

Teak og palisander købes på Sjælland

Vi holder til i Taastrup - ikke langt fra Albertslund, men opkøber også gerne møbler fra København og resten af Sjælland.

Alt har interesse hos os

Vi er især interesserede i køb af palisander møbler samt opkøb af teaktræsmøbler, og har du noget i den kategori, du ønsker at sælge, er du velkommen til at kontakte os. Vi har interesse for alle slags møbler fra alle fabrikanter – det behøves ikke være designerklassikere. ​

Palisander-møbler købes på hele Sjælland

Vi opkøber møbler i her i Taastrup, i København, Storkøbenhavn og på resten af Sjælland. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har et eller flere møbler, som du gerne vil sælge. Både de møbler, der er i god stand, og de møbler, der trænger til en kærlig hånd samt teak og palisander købes – kontakt os og få et tilbud.

Skal dødsboet ryddes?

Når et dødsbo skal ryddes, står man ofte tilbage med en masse møbler, som man enten ikke har plads til eller ikke har lyst til at have stående derhjemme. Står du i denne situation? Så vil vi hos Stigs Malerservice med glæde stå for køb af teaktræsmøbler, palisandermøbler m.m. 

En virksomhed med erfaring

Der er mange gode grunde til at handle med Stigs Malerservice. Vi er en virksomhed med mange års erfaring med opkøb af gamle møbler, og hos os vil du opleve, at:

  • ​​Vi lægger vægt på altid at have en god dialog med vores kunder
  • ​Du altid velkommen er til at kontakte os og vise os det møbel, du gerne vil sælge
  • ​Vi har adresse i Taastrup og opkøber møbler i hele området omkring København og resten af Sjælland

Kontakt os og få et tilbud på køb af teaktræsmøbler m.m.

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på opkøb af palisandermøbler, teaktræsmøbler el.lign., er du mere en velkommen til at kontakte os.

Du kan enten ringe til os på tlf. 40 79 70 90, skrives til os på e-mail stig.malerservice@mail.dk eller udfylde kontaktformularen til højre, så vender vi hurtigt tilbage med et eventuelt bud på en pris. 

Udfyld formularen og bliv ringet op!

Vores maler står altid klar til at hjælpe dig, uanset om du befinder dig i Taastrup, København eller et andet sted på Sjælland.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stigs Malerservice V/ Stig Christoffersen

CVR: 21348473

Rugkærgårdsvej 22,
​2630 Taastrup

Vores kundekreds består primært af private og erhverv, men vi udfører også opgaver for det offentlige fra tid til anden. Vi er et malerfirma, der dækker meget bredt. Uanset hvem vi arbejder for, så er vores mål som malerfirma altid at opnå 100 procent kundetilfredshed, hvorfor vi aldrig slækker på vores høje kvalitetskrav til os selv.