​Malerarbejde med maksimal levetid og flot finish

Leder du efter en professionel maler? Hos Stig’s Malerservice kan vi hjælpe med alle former for malerarbejde. Vores maler står altid til rådighed hos kunder i Taastrup, Albertslund, København og på resten af Sjælland.​

​En dygtig maler kan gøre en stor forskel for såvel holdbarhed som æstetik. Vi har årelang erfaring at trække på og vi tør derfor godt garantere, at du er sikret et godt resultat hver gang, samt en løsning med maksimal levetid og flot finish.

En bred palet af malerarbejde

Malerfaget byder på mange forskellige opgavetyper og vores malere er kvalificerede til at kunne hjælpe med lidt af hvert. For os er ingen opgave for lille eller stor. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os.

Vi hjælper blandt andet med:

Hvad koster malerarbejde?

Prisen på malerarbejde varierer alt efter hvilken type opgave der skal bruges hjælp til, samt opgavens omfang. Dog kan du altid være sikker på at du får en god og konkurrencedygtig pris, når du vælger os. Hos os er en aftale en aftale, og du kan derfor være sikker på, at der ikke kommer ukendte efterregninger eller andre udgifter, udover dem vi har aftalt.

Kontakt din maler

Har du spørgsmål eller skal vi hjælpe dig med dit næste projekt, så kontakt os endelig. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på malerarbejde.

Du kan kontakte os på telefon 40 79 70 90 eller du kan skrive på mail stig.malerservice@mail.dk​, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​

Udfyld formularen og bliv ringet op!

Vores maler står altid klar til at hjælpe dig, uanset om du befinder dig i Taastrup, København eller et andet sted på Sjælland.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stigs Malerservice V/ Stig Christoffersen

CVR: 21348473

Rugkærgårdsvej 22,
​2630 Taastrup

Vores kundekreds består primært af private og erhverv, men vi udfører også opgaver for det offentlige fra tid til anden. Vi er et malerfirma, der dækker meget bredt. Uanset hvem vi arbejder for, så er vores mål som malerfirma altid at opnå 100 procent kundetilfredshed, hvorfor vi aldrig slækker på vores høje kvalitetskrav til os selv.