Malermester i Taastrup, Glostrup og omegn

​Der gemmer sig 25 års erfaring som maler og hele 15 års erfaring som malermester bag Stig’s Malerservice i Taastrup.


Som kunde får du altså en malermester, der har prøvet det hele, som kan branchen kan tilbyde, og derfor kan vi levere kompetente løsninger til alle former for malerarbejde.

Vi tilbyder også at dødsboer ryddes og køb af teaktræsmøbler.

Mød din lokale malermester

Stig’s Malerservice blev grundlagt af Stig Christoffersen for 15 år siden, og han ejer og driver fortsat firmaet med adresse i Taastrup.

Firmaet er fortsat en enkeltmandsvirksomhed, der lægger vægt på god og tæt dialog mellem kunde og malermester for derigennem at sikre det gode resultat.

Kontakt os

Ønsker du en snak med vores maler om, hvilke muligheder du har med dit malerprojekt, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 40 79 70 90 eller på mail stig.malerservice@mail.dk. Så kan du også få et godt og uforpligtende tilbud på projektet fra en erfaren maler, så du kan vurdere, om budgettet matcher opgaven.

Udfyld formularen og bliv ringet op!

Vores maler står altid klar til at hjælpe dig, uanset om du befinder dig i Taastrup, København eller et andet sted på Sjælland.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stigs Malerservice V/ Stig Christoffersen

CVR: 21348473

Rugkærgårdsvej 22,
​2630 Taastrup

Vores kundekreds består primært af private og erhverv, men vi udfører også opgaver for det offentlige fra tid til anden. Vi er et malerfirma, der dækker meget bredt. Uanset hvem vi arbejder for, så er vores mål som malerfirma altid at opnå 100 procent kundetilfredshed, hvorfor vi aldrig slækker på vores høje kvalitetskrav til os selv.