Malertilbud bl.a. Taastrup, Glostrup og Albertslund

Hvordan får du mest for pengene, når du skal vælge en maler til dit projekt? Vi giver dig et godt og uforpligtende malertilbud, så du kan se, hvad projektet vil stå i.

Hos Stig’s Malerservice kan du få et malertilbud på alle de opgavetyper, som vi tilbyder, og vi dækker det meste af Storkøbenhavn, men har især mange kunder i Taastrup, Albertslund og Glostrup.

Fra malertilbud til opgaveløsning

Vælger du at tage imod vores malertilbud, sætter vi handling bag tilbuddet hurtigst muligt. Er det i lokalområdet ved Taastrup, Glostrup, Albertslund eller lignende, kan vi i langt de fleste tilfælde påbegynde arbejdet med dags varsel.

Vores malertilbud i og omkring København kan vi igangsætte arbejdet på inden for kort tid, så uanset hvor projektet ligger, kan vi altså tilbyde vores service hurtigt.

Kontakt os

Vi er altid til at træffe på tlf. 40 79 70 90, hvis du har brug for et godt tilbud fra din maler på en opgave med maler i Taastrup eller omegn. Vi tilbyder professionelle løsninger udført af erfarne malere, så du altid er sikret et resultat i topkvalitet.

Indhent et uforpligtende ​tilbud!

Vores maler står altid klar til at hjælpe dig, uanset om du befinder dig i Taastrup, København eller et andet sted på Sjælland.

Tilføj et billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stigs Malerservice V/ Stig Christoffersen

CVR: 21348473

Rugkærgårdsvej 22,
​2630 Taastrup

Vores kundekreds består primært af private og erhverv, men vi udfører også opgaver for det offentlige fra tid til anden. Vi er et malerfirma, der dækker meget bredt. Uanset hvem vi arbejder for, så er vores mål som malerfirma altid at opnå 100 procent kundetilfredshed, hvorfor vi aldrig slækker på vores høje kvalitetskrav til os selv.