Teak og palisander købes i København og på Sjælland

Hos Stigs Malerservice opkøber vi gerne forskellige møbler af både teak og palisander. Vi er interesserede i alt lige fra små taburetter til store spiseborde og reoler, så har du noget, du gerne vil af med, hører vi gerne fra dig.

Alt har interesse

Har du nogle teak- eller palisandermøbler, du gerne vil sælge, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan give dig et tilbud. Vi er interesserede i alle slags møbler fra alle fabrikanter, og det behøver altså ikke være designerklassikere.

Vi køber på hele Sjælland

Vi opkøber møbler i her i Taastrup, i København, Storkøbenhavn og på resten af Sjælland. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har et eller flere møbler, som du gerne vil sælge. Vi køber både de møbler, der er i god stand, og de møbler, der trænger til en kærlig hånd – kontakt os og få et tilbud.

Skal dødsboet ryddes?

Når et dødsbo skal ryddes, står man ofte tilbage med en masse møbler, som man enten ikke har plads til eller ikke har lyst til at have stående derhjemme. Står du i denne situation, så husk, at alle slags møbler af teak og palisander købes hos Stigs Malerservice.

En virksomhed med erfaring

Der er mange gode grunde til at handle med Stigs Malerservice, der er en virksomhed med mange års erfaring.

  • ​Vi lægger vægt på altid at have en god dialog med kunden
  • ​Vi har adresse i Taastrup og opkøber møbler i hele området omkring København og resten af Sjælland
  • ​Du er altid velkommen til at tage kontakt til os og vise os det møbel, du gerne vil sælge. Så kan vi give dig et uforpligtende tilbud

Kontakt os og få et tilbud

Har du et møbel – eller måske flere – som du er interesseret i at sælge, så ring endelig på 40 79 70 90. Du kan også sende en mail på stig.malerservice@mail.dk eller udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside. Så vender vi tilbage hurtigst muligt og giver dig gerne et helt uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen og bliv ringet op!

Vores maler står altid klar til at hjælpe dig, uanset om du befinder dig i Taastrup, København eller et andet sted på Sjælland.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stigs Malerservice V/ Stig Christoffersen

CVR: 21348473

Rugkærgårdsvej 22,
​2630 Taastrup

Vores kundekreds består primært af private og erhverv, men vi udfører også opgaver for det offentlige fra tid til anden. Vi er et malerfirma, der dækker meget bredt. Uanset hvem vi arbejder for, så er vores mål som malerfirma altid at opnå 100 procent kundetilfredshed, hvorfor vi aldrig slækker på vores høje kvalitetskrav til os selv.