En dygtig maler kan gøre en stor forskel for såvel holdbarhed som æstetik, og hos Stig’s Malerservice i Taastrup har vi årelang erfaring at trække på. Vælger du os som maler, er du sikret en løsning med maksimal levetid og flot finish, som vil bidrage til din boligs udseende.

En bred palet af malerarbejde

Malerfaget byder på mange forskellige opgavetyper. Vi maler, tapetserer, klargør flyttelejligheder med videre for alle kunder. Kort sagt får du en maler med mange kompetencer. Herunder kan du se et udpluk af, hvilke områder vi beskæftiger os med:

Hvad koster malerarbejde i Taastrup?

Prisen på malerarbejde varierer alt efter hvilken type opgave der skal bruges hjælp til, samt opgavens omfang. Dog kan du altid være sikker på at du får en god og konkurrencedygtig pris, når du vælger os. Hos os er en aftale en aftale, og du kan derfor være sikker på, at der ikke kommer ukendte efterregninger eller andre udgifter, udover dem vi har aftalt.


Kontakt din maler i Taastrup

Har du brug for nogle af ovenstående kompetencer, så er vi det helt rigtige malerfirma at ringe til for et uforpligtende tilbud, hvor vi selvfølgelig kommer ud og besigtiger opgaven.

Vi løser både større og mindre opgaver, og vi arbejder især i lokalområdet ved Taastrup, Albertslund og Glostrup, men vi kører også gerne til København og på resten af Sjælland.

Ring til os på telefon 40 79 70 90 eller send en mail til stig.malerservice@mail.dk for at høre mere.

Udfyld formularen og bliv ringet op!

Vores maler står altid klar til at hjælpe dig, uanset om du befinder dig i Taastrup, København eller et andet sted på Sjælland.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stigs Malerservice V/ Stig Christoffersen

CVR: 21348473

Rugkærgårdsvej 22,
​2630 Taastrup

Vores kundekreds består primært af private og erhverv, men vi udfører også opgaver for det offentlige fra tid til anden. Vi er et malerfirma, der dækker meget bredt. Uanset hvem vi arbejder for, så er vores mål som malerfirma altid at opnå 100 procent kundetilfredshed, hvorfor vi aldrig slækker på vores høje kvalitetskrav til os selv.